Sport 3 Mai 2008 23:36
Campioana in Liga I la fotbal se decide maine-seara in meciul Dinamo - Steaua. Victoria gazdelor trimite titlul la Cluj, in timp ce oaspetilor le este suficienta si o remiza pentru a termina primii.

Dinamo - Steaua, spectacolul care aprinde orgoliile suporterilor si anima competitia sportiva, se reia maine seara, de la ora 20.30 (in direct la Kanal D), cu o noua reprezentatie. Cei doi piloni ai fotbalului romanesc s-au infruntat pana acum de 117 ori in campionat (Dinamo a invins de 40 de ori, Steaua are 34 de victorii, iar 43 de jocuri s-au incheiat nedecis, golaverajul fiind egal: 159-159).

Ramasa fara obiectiv in acest final de sezon, dupa ce a obtinut calificarea in Cupa UEFA, campioana „en-titre“ va decide cine va termina pe primul loc in actuala stagiune. De dorinta si putinta de a invinge a dinamovistilor se leaga sperantele la titlu ale celor de la CFR Cluj. Victoria „cainilor“ le ofera ardelenilor coronitele de premiati, in vreme ce pe Steaua o avantajeaza si o remiza.

Rednic: „Il voi ajuta din umbra pe Andone“
Partida se disputa intr-o tensiune uriasa, iar toti ochii sunt atintiti spre Dinamo. Desi, oficial, nu se implica in alca tuirea echipei, urmand sa fie instalat in functie abia pe 1 iunie, antrenorul Mircea Rednic isi exercita influenta. „Daca nu voi fi pe banca la meciul cu Steaua, il voi ajuta din umbra pe Andone“, a spus „Puriul“, care va sosi azi din Belgia special pentru a fi prezent la derby.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.