Sport 3 Mai 2008 23:34
Internationalul roman nu a mai apucat sa execute penalty-ul pentru ca un eventual gol nu mai putea schimba nimic

Adrian Mutu a ratat sansa de a juca cu Fiorentina in finala Cupei UEFA. Internationalul roman a pierdut la lovituri de departajare , cu scorul de 4-2, semifinala jucata impotriva scotienilor de la Glasgow Rangers, si, din pacate pentru el, a pierdut fara sa fi avut sansa de a executa si el un penalty pentru ca inaintea lui au ratat Liverani si „marele” star Vieri. Oricum, pentru presa italiana, evolutia romanului a fost de apreciat, chiar daca el nu a mai fost decisiv ca in alte meciuri.

"«Il fenomeno» s-a zbatut constant in fata zidului ridicat de scotieni in fata portii. Este imposibili sa ii ceri lui Mutu stralucierea de briliant de la inceputul sezonului, dar la capitolul vointa, nu i se poate reprosa nimic romanului", a scris Gazzetta delo Sport, notandu-l pe compatriotul nostru cu 6, o nota medie in conditiile in care colegii sai au primit intre 5,5 si 7 .

Si pentru versiunea italiana a site-ului uefa.com Adrian Mutu a fost printre starurile Fiorentinei, fiind considerat "jucatorul care a tras echipa dupa el". "In debutul reprizei a doua, Mutu incearca un sut cu stangul, fara succes insa. Apoi, romanul creativ centreaza pentru Pazzini, dar sutul atacantului trece putin pe langa. Numarul 10 al echipei viola ia lucrurile in propriile maini si merge la finalizare, incercand sa inscrie o data cu capul, apoi din lovitura libera, dar nu reuseste sa nimereasca spatiul portii adverse", scrie uefa.com analizand o evolutie timida a internationalului roman, an ton cu evolutia intregii echipe.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.