Ceea ce parea o strategie reusita de imbunatatire a imaginii lui Dinamo s-a transformat intr-un circ rusinos. Oficialii clubului din Sos. Stefan cel Mare au dat un comunicat oficial, prin care se aratau dispusi sa rejoace semifinala de Cupa cu FC National, iar apoi au intors-o "ca la Ploiesti", tinand cu dintii de rezultatul mincinos inregistrat miercuri.

Aceasta dovada de neseriozitate este o consecinta a presiunilor exercitate de directorul executiv Cristi Borcea, cel de numele caruia se leaga partea "intunecata" a lui Dinamo, din ultimii ani. Borcea este un personaj pe care nici macar suporterii dinamovisti nu il mai rabda, constienti ca face zdrente imaginea clubului. La polul opus s-a situat presedintele Nicolae Badea, artizanul comunicatului, care s-a vazut nevoit sa dea inapoi, din cauza presiunilor exercitate de directorul executiv si cei doi vicepresedinti.

Oficialii lui Dinamo ii iau pe toti de fraieri, declarand ca nu s-a inteles cu adevarat ce se spunea in acel comunicat. "Vom fi de acord cu rejucarea, numai daca se va dovedi ca Dinamo a influentat in vreun fel prestatia arbitrilor", a spus Borcea, inganat de Netoiu, Cohn si chiar Ioan Andone.

"Daca vrea, sa se autosesizeze Federatia, pentru ca noi nu vom trimite nici o cerere de rejucare", au declarat "cainii". Insa, asa cum a precizat Traian Tomescu, vicepresedintele Comisiei de Apel a FRF, forul condus de Mircea Sandu nu poate face acest lucru, chiar daca FC National a trimis un memoriu in care se refera si la comunicatul emis de o parte a conducerii dinamoviste. Asadar, tot ce au rostit "alb-rosii" au fost vorbe goale, pe care le-au aruncat doar asa, ca sa vada lumea ce baieti destepti sunt ei.

Nu se rejoaca!

Partida Dinamo-FC National, scor 4-0, din mansa a doua a semifinalelor Cupei Romaniei, nu se va rejuca, a anuntat, luni, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai. FRF a trimis o scrisoare oficiala gruparii FC National, raspunzand adresei clubului bancar, in care acesta solicita rejucarea partidei cu Dinamo. "Anularea rezultatelor meciurilor si rejucarea acestora sunt prevazute ca sanctiuni ce pot fi aplicate membrilor afiliati in cazul in care acestia savarsesc abateri disciplinare", se arata, printre altele, in adresa semnata de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.