Patronul stelist Gigi Becali spunea ca in echipa sa sunt mai multi tigani decat la Rapid, raspunzand astfel acuzelor de rasism venite din Giulesti.
"In galerie la noi nu sunt tigani? Noi n-avem in echipa tigani? Avem la Steaua mai multi tigani decat ei!" Declaratia din conferinta de presa a fost completata ieri de principalul finantator al Stelei. Intrebat la cine s-a referit, Becali a raspuns sec: "Pai, Banel, al nostru, nu e tigan? Petre Marin la fel... Cei din galeria Rapidului s-au suparat aiurea ca au fost facuti tigani. Ce, nu asa li se zice? Ei sunt tiganii, Dinamo - cainii si asa mai departe".

NU NEAGA

Nici unul dintre cei doi jucatori stelisti n-au negat evidenta. Mai mult, Petre Marin a spus ca "nu ma deranjeaza si nici nu ma afecteaza in vreun fel. In aceste conditii, iti dai seama ca n-am nici o jena vizavi de afirmatiile domnului Becali. Nu stiu la cine altcineva se mai referea", ne-a marturisit Petre Marin. Totodata, este greu de crezut ca, dupa afirmatiile lui Gigi Becali, Banel Nicolita sa faca plangere la Comisia Nationala pentru Combaterea Discriminarii cu atat mai mult, cu cat el insusi a afirmat in mai multe randuri ca este tigan si ca nu are nici un fel de probleme in a accepta ceea ce, la urma urmei, este atat de evident.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.