Gigi Becali a prins curaj si l-a indemnat pe Marius Lacatus sa se ocupe ca Steaua sa joace asa cum a facut-o in meciul cu Arsenal Londra din Champions League. Este de presupus, insa, ca Becali vrea doar jocul din acel meci nu si scorul, in conditiile in care Steaua a pierdut cu 1-0, rezultat care daca se va repeta si in meciul cu Dinamo, i-ar face campioni pe cei de la CFR Cluj.

"Daca ma multumesc cu egal in Stefan cel Mare? Ma si imbat! I-as chema si pe Turcu, Borcea sau Badea, ca sunt prieten cu ei, dar nu pot sa vina, ca le e frica de galerie, ca-i bate galeria dupa aia. Pentru ce sa aiba jucatorii mei prima speciala, ce nevoie au? Daca scot un egal, o sa aiba 200.000 prima pentru titlu.

Dinamovistii trebuie sa si poata sa-si ia primele lor, ca sa bati Steaua in situatia asta n-ai cum. I-am transmis lui Marius (n.r. - Lacatus): «Bai Marius, vreau sa jucati exact aceeasi tactica ca si cu Arsenal, meciul ala il vreau, tactica aia, consultati-va si cu Pedrazzini, cum a facut atunci». Pe doua randuri si la revedere, pe contraatac, cum a scapat Iacob, acum o sa scape Pepe Moreno, 1-0, pac pe doua randuri, pac 2-0, asta cred ca va fi deznodamantul", a spus Becali