"Mai am dureri, pentru ca am primit o lovitura puternica. Sper sa imi revin in proportie de suta la suta pana la ora jocului. Insa indiferent de cum ma voi simti, voi intra in acest meci. E posibil sa port o masca de protectie pentru a evita orice fel de neplaceri. Avem mare nevoie de o victorie in acest derby care face deliciul Ligii I. Vreau neaparat sa castigam acest meci", a spus Danciulescu.

Atacantul sustine ca fanii vor reveni alaturi de echipa odata cu acest meci, dupa ce in ultima vreme au evitat sa-si incurajeze favoritii din cauza rezultatelor slabe. "La meciul cu Steaua, cu siguranta stadionul va fi plin. Chiar daca pana acum fanii au fost suparati pe noi, acum ne vor sustine din primul pana in ultimul minut. Fanii vor demonstra ca formeaza cea mai buna galerie din tara. Vom face tot posibilul sa castigam acest joc si pentru ei", a explicat fotbalistul.

Danciulescu a comentat si declaratiile vicepresedintelui Vasile Turcu, care afirma ca va uita toate nerealizarile din acest sezon daca Dinamo va reusi sa invinga Steaua: "Noi am fi incercat sa castigam acest meci in orice fel de conditii. Noi, fotbalistii, ne dorim cel mai mult sa batem Steaua. A fost un campionat mai putin reusit si nu concepem sa pierdem acest joc. Nu ma intereseaza ce se va intampla in lupta pentru titlu, vreau sa luam trei puncte".

Fotbalistul afirma ca nu si-a fixat ca obiectiv sa inscrie impotriva ros-albastrilor: "Nu ma intereseaza asa mult sa marchez, important este sa luam cele trei puncte si nimic altceva".