Sport 25 Aprilie 2008 01:16
Ros-albastrii se confrunta cu furia oltenilor, iar CFR cu disperarea Mioveniului intr-o noua etapa decisiva.

CFR Cluj a invins cu 1-0 pe FC Vaslui, iar Steaua a facut egal cu Timisoara, ceea ce a aruncat in aer ultimele trei etape ale Ligii I. Cu exceptia catorva formatii de la mijlocul clasamentului, linistea din perioada pascala va fi tragic zdruncinata chiar in Sambata Mare.

Steaua intalneste furia tribunelor craiovene si oscilatia patronului Adrian Mititelu, in timp ce ardelenii se deplaseaza la Mioveni, unde vor infrunta disperarea gazdelor de a se salva de la retrogradare, dar si eventuale stimulente indirecte. Primul pas gresit al ros-albastrilor dupa zece victorii consecutive a redat speranta clujenilor la titlu, inca rezervata.

„Cred ca ne-am revenit, pentru ca meciul cu Vaslui a fost cel de-al patrulea fara infrangere.
In patru meciuri am inscris opt goluri si nu am luat nici unul, dar cu toate astea nu cred ca suntem favoriti la titlu, pentru ca Steaua are avantajul meciurilor directe.

Titlul se va juca pana in ultima etapa si sper sa nu ne mai impiedicam“, declara antrenorul Ioan Andone. Patronul Stelei, Gigi Becali, crede ca, desi Mititelu nu mai pare convins sa introduca echipa a doua sambata, Steaua se va impune fara probleme, insa ecuatia se complica in penultima etapa, contra lui Dinamo. Ieri, antrenorul Mircea Rednic a devenit „caine“ cu acte in regula, oficialii clubului inregistrand contractul pe doi ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.