Sport 25 Aprilie 2008 01:13
Desi sansele Rapidului la un loc de Liga Campionilor par desprinse mai mult din povestile SF, noul boss din Giulesti nu se impaca cu infrangerea la “masa verde” din partida cu Steaua si vrea sa castige la Lausanne “Cazul Bricheta”
Rezultatele pozitive ale giulestenilor din ultimele partide au dat frau liber imaginatiei noului patron al Rapidului, acesta dorind sa obtina locul doi, desi acest fapt este practic imposibil in acest moment. Diferenta dintre Steaua si trupa din Giulesti este de 11 puncte, cu doar 3 etape inainte de final, insa iordanianul spera ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne sa schimbe decizia din “Cazul Bricheta”, iar meciul intrerupt dintre cele doua echipe sa se reia de la scorul de 1-0 pentru rapidisti. In cazul unei victorii a trupei lui Rada, avansul ãros-albastrilorÓ s-ar reduce la doar 5 puncte, insa chiar si asa scenariul pare putin probabil. “Nu pot sa fiu multumit de ocuparea locului trei. Voi fi multumit doar cand ne vom lua 3-0 inapoi de la Steaua. Facem tot ce e posibil, mergem pana in panzele albe. Sunt convins ca instantele internationale vor face dreptate. Eu sper la locul doi, pentru ca acum norocul l-a cam parasit pe Gigi Becali si poate a venit in Giulesti, ca asa e in fotbal”, a spus omul de afaceri.

Copos: “Clasamentul e trucat”
Extrem de entuziasmat de victoria Rapidului de la Urziceni, actionarul giulestenilor, George Copos, e de parere ca actuala ierarhie din Liga I nu reflecta prestatia echipelor. "Rapid si Urziceni sunt campioanele morale ale tarii. Ambele au fost dezavantajate de arbitraje, dar au jucat pe bune. Sunt singurele care au jucat pe bune. Imi reprosez ca Rapidul nu e pe primul loc, toti ne dorim asta, si GRIRO, si Taher, si Toma isi doresc asta", a declarat “boss-ul” Ana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.