Sport 25 Aprilie 2008 15:39
Actionarul Rapidului, George Copos, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca Bozovic va primi un ultim avertisment si va fi amendat pentru ca a fost prins baut la volan, iar pentru acest lucru va plati si Grigore Sichitiu, vinovat pentru lipsa de implicare in activitatea extrasportiva a jucatorilor.
"A fost cumva si domnul Sichitiu prins de politisti? Daca nu, o sa ma adresez Politiei Rutiere si o sa cer suspendarea permisului de conducere al dansului. El raspunde de activitatea extrasportiva a jucatorilor, el trebuia sa-i verifice pe jucatori la 12:00 noaptea si sa se asigure ca totul este in regula. Este vinovat pentru ceea ce s-a intamplat in cazul lui Bozovic", a declarat George Copos.

Referitor la sanctiunea pe care o va primi Bozovic, Copos a afirmat: "L-am iertat de doua ori pe Bozovic, dar acum nu se va mai intampla asa. Va primi un ultim avertisment din partea clubului si va fi santionat material. Banii sunt totul. Urma sa primeasca o prima de Paste pentru ca asa se cuvine, dar impreuna cu domnul Sichitiu, Bozovic va fi amendat. Sunt vinovati si trebuie sa plateasca. Voi decide impreuna cu domnul Toma ce suma vor plati cei doi".

Fotbalistul Rapidului, Vladimir Bozovic, a ramas fara permis de conducere pentru trei luni, joi dimineata, dupa ce a fost prins baut la volan in Bucuresti, avand 0,25 miligrame de alcool pur in sange expirat, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul Politiei.

Bozovic circula in injurul orei 3:20 la volanul unui autoturism marca Peugeot si a fost oprit de politisti in sectorul 1 al Capitalei mergand dinspre Piata Amzei spre strada Mendeleev. Dupa efectuarea alcoolemiei, alcoolmetrul a indicat faptul ca fundasul giulestean avea 0,25 miligrame de alcool pur in sange expirat.

Desi are un permis de conducere sarbesc, fotbalistul s-a ales cu o suspendare de trei luni si o amenda de 225 de lei. Acest lucru a fost confirmat, pentru NewsIn, de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Bozovic nu a facut parte din lotul Rapidului pentru partida de miercuri seara cu Unirea Urziceni, scor 0-1, fiind accidentat. Vladimir Bozovic nu se afla la primele probleme cu alcoolul, dupa ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA in fata lui FC Nunrberg, jucatorul muntenegrean a petrecut intr-un club bucurestean pana tarziu, alaturi de atacantul camerunez Pierre Boya.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.