"Danciu (n.r Danciulescu) a suferit o fractura de piramida nazala, care poate fi numita si traumatism nazal si sub nicio forma nu poate juca etapa viitoare cu Rapid. Vom face tot posibilul pentru a-l recupera la partida cu Steaua, insa nimic nu e sigur. Pekaric a avut o stare comotionala si nici el nu va putea fi folosit contra Rapidului. Ambii ar putea reincepe totusi antrenamentele in cateva zile", a spus Batineanu.

In minutul 69 al partidei cu Universitatea Craiova, Danciulescu a fost faultat dur de Dilevski, dinamovistul suferind o fractura de piramida nazala. Atacantul alb-rosiilor nu a mai putut continua partida, si cum tehnicianul Cornel Talnar facuse toate schimbarile, Dinamo a evoluat in zece oameni pana la finalul partidei. Atacantul a petrecut aproximativ o ora la spital, acolo unde a efectuat o radiografie, iar apoi a revenit la stadion. Celalalt jucator accidentat, Nino Pekaric, s-a lovit la cap in timpul unui duel cu un jucator advers de la finalul reprizei si a fost inlocuit la pauza.

Derby-ul Rapid-Dinamo, din cadrul etapei a 32-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 20:30, si va fi transmis de Kanal D.