Sport 24 Aprilie 2008 03:48
Secretarul general al Tribunalului de la Lausanne a declarat pentru Cotidianul ca FIFA trebuie sa calculeze daunele pe care romanul va fi obligat sa le achite londonezilor.

Adrian Mutu joaca in aceasta seara in tricoul Fiorentinei pentru calificarea in finala Cupei UEFA. Adversara este o formatie britanica, Glasgow Rangers, iar impresiile in legatura cu fotbalistul roman s-au schimbat radical fata de acum cativa ani. Mutu este privit ca un lider, ca un fotbalist care poate schimba de unul singur soarta unei partide.

Cotidianul „Evening Times“ a avertizat asupra pericolului pe care il reprezinta atacantul roman: „Este clar, Mutu este principalul pericol cand intra in suprafata de pedeapsa. Din moment ce practic Mutu a eliminat-o de unul singur pe PSV Eindhoven, este un atacant la nivelul maxim de joc pe scena europeana“.

Ziarul „Daily Record“ a plusat ca Mutu este „asul din maneca Fiorentinei“.
Editia online a Channel4 remarca si trecutul lui Mutu, a carui cariera, „acum trei ani, era pe butuci“. Presa engleza mai scrie ca transferul la Chelsea a fost important pentru cariera lui Mutu si el s-a „autodistrus“ la formatia din vestul Londrei. Problemele lui Mutu vin din aceeasi zona a Angliei, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) confirmand pentru Cotidianul ca internationalul roman este bun de plata pentru ruperea contractului din cauza problemelor pe care acesta le-a avut pentru consum de cocaina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.