Sport 22 Aprilie 2008 01:40
Doi motociclisti straini s-au accidentat in timpul cursei, in zona Barajului Runcu din judetul Maramures. Un motociclist portughez alerga cu 150 de kilometri la ora dupa spuselor martorilor. Intr-o curba a pierdut controlul bolidului si a fost aruncat din saua motocicletei, rostogolindu-se de cateva ori. Imediat dupa acest accident s-a produs unul identic in aceeasi zona. Ranitii au fost preluati imediat cu doua din elicopterele care survoleaza traseul si transportati la spital. 21 aprilie, 10:00

La Baia Mare s-a dat startul in etapa romaneasca a Raliului Europei Centrale - Seria Dakar. 238 de echipaje concureaza pe un traseu lung de aproape 100 de kilometri si in care vor avea de trecut patru probe. Romania este reprezentata de 12 competitori, la trei din cele patru categorii de concurs.

Startul raliului Europei Centrale din Baia Mare s-a dat luni, la ora 8.30 din fata hotelului Mara, iar competitia va incepe efectiv din satul Mara, moment in care traficul rutier pe drumurile din zona montana va fi inchis. Spectatorii au la dispozitie insa locuri special amenajate de unde pot urmari competitia, respectiv in satul Mara, la Cabana Plesca, Blidari si statiunea Izvoare.

Punctele unde vor putea sta spectatorii au fost incercuite cu plasa si benzi de protectie Autoritatile judetene se asteapta la un mare numar de spectatori, mai ales ca si la Budapesta interesul manifestat pentru raliu a fost deosebit de mare. Pe intreg traseul se vor afla oamenii legii care vor asigura securitatea si ordinea publica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.