Lucian Bute nu-l va mai intalni joi, in gala de box profesionist de la Galati, pe Jose Spearman din motive obiective. Pugilistul american nu are voie sa paraseasca teritoriul Statelor Unite, fiind dat in consemn la frontiera. Spearman se afla in proces cu fosta lui sotie pentru neplata pensiei alimentare a copilului lor in ultimele trei luni.

Asociatia Nord-Americana de Box (NABA) a gasit un alt adversar pentru Bute: Danny McCrein, un boxer american de origine scotiana. Un pugilist in varsta de 22 de ani, cu 9 victorii inainte de limita, un meci egal si o infrangere. Danny McCrein este asteptat sa soseasca astazi la Bucuresti. Tot in cursul acestei zile, vor ajunge in tara si alti doi pugilisti americani, adversarul lui Adrian Diaconu, Demestrius Jenkin, si Xavier Toliver, care va incrucisa manusile cu Jo Jo Dan, cele doua confruntari urmand sa completeze gala de la Galati.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.