Sport 22 Aprilie 2008 15:06
Directorul general al Otelului, Marius Stan, a declarat luni ca nu a castigat niciun ban "de pe urma lui Gigi Becali", dupa ce patronul Stelei afirmase ca oficialul galatean "isi trimitea nevasta sau amanta sa ia bani de la mine", transmite corespondentul NewsIn.

Marius Stan l-a numit pe Becali "finantatorul lui Mos Craciun, un patru clase care jigneste ce nu poate cumpara, un bou care isi permite sa jigneasca pe oricine si un marlan care in loc sa-mi numere sotiile mai bine si-ar numara oile" si a precizat ca finantatorul Stelei ii este dator. "Va fac o declaratie in premiera: este un individ care are sa-mi dea bani, nu eu am castigat 50.000 de euro de pe urma lui", a spus Stan, care a adaugat: "Decat sa-i cer bani acestui zero, mai bine ma tarai pe jos. Sa nu deschida cutia Pandorei acest mitocan vizavi de fotbalistul Daniel Balan, ca e foarte periculos".

Gigi Becali ii transmisese sambata lui Stan, inaintea partidei cu Otelul, sa nu mai faca afirmatii ironice la adresa sa "pentru ca nu e la nivelul meu". "Sa nu uite ca din toate afacerile pe care le-am facut cu el am avut numai de pierdut. Sa nu-mi dea mie lectii de moralitate unul care in urma cu cativa ani isi trimitea nevasta sau amanta sa ia bani de la mine. Asta e barbat? Eu sunt crestin bun, dar daca o puneam sa faca si altceva? Si el, si Mihai Stoica sunt presedinti buni, vin de la Galati, dar macar Meme era barbat, nu isi trimitea nevasta sa ia banii. Asta e papagal", declarase Becali.

Marius Stan s-a referit apoi si la meciul cu Steaua. "Dupa ce au castigat, sunt zmei, Goian si Radoi fac declaratii despre banii luati de la CFR Cluj, insa, in teren, Radoi si Nicolita ii intrebau pe Paraschiv si Deac de ce se agita asa mult, de ce au atata daruire. Fantastic! Cum isi permiteau galatenii sa le puna contre stelistilor? Ce era sa facem? Sa le intindem covorul rosu, sa le aducem sotiile si copiii ca sa-i felicite?", s-a intrebat retoric Marius Stan.

Oficialul galatean a mai spus ca era normal ca stelistii sa efectueze controlul antidoping, deoarece "le luceau ochii in teren surprinzator de tare". "Controlul antidoping a costat 120 de milioane, nu zeci de mii de euro cum spuneau ei si l-am platit noi, nu CFR Cluj, asa cum au sustinut ei", a mai precizat Stan.

La randul sau, capitanul Otelului, Gabriel Paraschiv, a declarat: "Din cauza tacticii paguboase a lui Becali am ajuns sa nu mai putem iesi cu sotiile si copiii in oras. Suntem facuti vanzatori peste tot. Cu mana pe Biblie va spun ca Otelul Galati nu a vandut niciun meci in acest sezon".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.