Antrenorul s-a intalnit la finalul saptamanii trecute cu presedintele lui Inter, Massimo Moratti, pe care l-a anuntat ca vrea sa-i aduca la gruparea italiana si pe doi dintre jucatorii lui Chelsea, Frank Lampard si Didier Drogba. Clubul la care evolueaza si Cristian Chivu nu a avut nicio reactie oficiala in legatura cu informatiile din presa britanica.

Mourinho le-a spus unor apropiati ca s-a decis sa revina in antrenorat si a realizat o lista de eventuale transferuri. Lampard, in varsta de 29 de ani, era unul dintre cei mai apropiati jucatori de Mourinho pe vremea cand portughezul antrena la Chelsea, iar antrenorul a spus despre el ca este "cel mai bun profesionist" alaturi de care a lucrat.

Tehnicianul portughez, supranumit "Specialul", a avut o relatie buna si cu Drogba, jucator care a spus in septembrie, dupa plecare antrenorului, ca "a pierdut un tata" si vrea sa plece de la Chelsea.
Mancini, care mai are patru ani de contract, a anuntat in luna februarie ca a demisionat, dar patronul Moratti l-a convins sa ramana in functie.