Comisia de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal (FA) ar putea lua saptamana viitoare o decizie favorabila clubului Chelsea in litigiul cu atacantul Adrian Mutu, a anuntat publicatia The Sunday Telegraph, citand surse implicate in acest caz. Chelsea Londra a inregistrat o plangere oficiala la FA, prin care ii solicita jucatorului roman compensatii in valoare de 8 milioane de lire sterline, motivand ca acesta a obligat conducerea gruparii engleze sa-i rezilieze contractul, in octombrie 2004, prin incalcarea clauzelor stipulate in intelegere.

Clubul englez a renuntat la Mutu in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping, fiind ulterior suspendat pentru sapte luni de FA. In cazul in care decizia va fi favorabila gruparii engleze, FIFA ar urma sa decida daca respectiva compensatie va fi platita de clubul Juventus Torino, unde Adrian Mutu este legitimat incepand din ianuarie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.