Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal Galatasaray Istanbul, este foarte aproape sa clacheze din cauza presiunilor la care este supus de suporteri si de conducerea "ros-galbenilor". Desi Galata a cistigat simbata meciul cu Akcaabat Sebatspor, scor 3-1, in deplasare, romanul a declarat ca este gata sa renunte la postul de antrenor daca nu mai este dorit.

"Eu si echipa mea am fost pusi intr-o situatie proasta in ultimele doua saptamini. Nu-mi pot explica. Sa nu uite nimeni cum era echipa cind am preluat-o si unde a ajuns acum. Ne luptam inca pentru titlu si pentru Cupa Turciei. Nu-mi ignorati meritele si nu uitati ce am facut pentru a aduce echipa aici. Am fost dezamagit de unii oameni in care aveam incredere. S-a considerat ca eu sint de vina pentru tot. Am suferit mult!", a izbucnit "Regele".

Fostul antrenor al echipei nationale a Romaniei a dat de inteles ca sansele de a ramine la Galatasaray inca un sezon sint foarte mici, in conditiile in care titlul este tot mai indepartat. "In trei-patru saptamini, totul va fi clar. Daca nu sint dorit, sint gata sa plec. Daca e nevoie, as putea pleca de miine", a adaugat, resemnat, Hagi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.