Sport 21 Aprilie 2008 02:37
Primele promise la "indirecte" au ramas in buzunare, pentru ca Steaua si CFR Cluj au castigat la Galati, respectiv Arad, si continua lupta pentru titlu

Sumele ametitoare vehiculate ca prime pentru jucatorii de la Otelul, ca sa incurce Steaua, respectiv UTA, ca sa blocheze pe CFR Cluj, au ramas la proprietari, fiindca ambele combatante in lupta pentru titlu s-au impus in deplasarile din aceasta etapa. Ros-albastrii s-au impus cu emotii la Galati, reusita izbavitoare venind abia in minutul 82, din nou dintr-o faza fixa, in timp ce CFR-ul a zburdat la Arad si ramane sa-i sufle in ceafa Stelei si in urmatoarele patru etape. Milioanele nu s-au dat, dar se reporteaza, ca la loterie, iar runda viitoare vor iesi din nou prin ziare, stimulent pentru urmatoarele adversare ale rivalelor la titlu.

Steaua a tremurat serios la Galati, in fata unui adversar care nu s-a dat nici o secunda la o parte, ba chiar a pus probleme, insa victoria venita in final prin reusita cu capul a nou intratului Plesan este, in aceste conditii, cu atat mai meritorie. In acest moment, ros-albastrii au 10 victorii consecutive in Liga I si, in continuare, prima sansa la titlu, iar la finalul celei mai muncite dintre ele, la Galati, Gigi Becali a facut si strategia finalului de campionat, afirmand ca se teme de Universitatea Craiova in aceste ultime patru runde. "A fost mai greu decat ma asteptam, am avut emotii mari, credeam ca o sa avem 2-0, 3-0 la pauza.

Au fost si greseli in prima repriza, Goian, Ghionea, m-am uitat in oglinda si mi-a aparut par alb. Cu un sfert de ora inainte de final, ma uitam la ceas si ma rugam sa se termine 0-0. E primul meci cand am albit, n-am mai albit la vreun meci pana acum. Si cu un egal eram multumit la un moment dat. Vreau ca pana la meciul cu Dinamo (n.r. din etapa a 33-a) sa avem cel putin sase puncte avans. Dintre meciurile care ne-au mai ramas, cel mai mult ma tem de cel cu Universitatea Craiova", a comentat Becali.

Patronul Stelei nu a omis sa vorbeasca si despre prima galatenilor din partea CFR-ului pentru a incurca Steaua. "Otelul ce motivatie avea? Bine, am inteles ca galatenii aveau prima de cate 3000, din milionul acela doar 3000 lua fiecare, restul nu-i lua echipa. E vorba de milionul de care vorbea presa, nu eu, ca eu nu stiu, dar am incredere ca presa stie exact. Restul banilor erau pentru campanie electorala, asa am auzit eu", a spus Becali...


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.