Sport 19 Aprilie 2008 00:00
Poli Timisoara: Popa - Badoi, Scutaru, Borbely, Milhazes - Abiodun, Srhoj, Aliuta, Arm. Karamyan - Bucur, Ganea. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Universitatea Craiova: Bornescu - Dananae, Stoica, Gangioveanu, Rose - Prepelita, Dina, Gaman, Dilevski - Woobay, Costea.
Antrenor: Nicolo Napoli.

Arbitri:
Alexandru Tudor - Bogdan Velicu (ambii din Bucuresti) si Szabo Gero (Cluj)

Spectatori: 10.000

Universitatea Craiova a invins pe Poli Timisoara pentru a treia oara consecutiv. Omul meciului a fost Florin Costea, autor a doua goluri si a unei pase de gol.

Inaintea acestei partide, Poli Timisoara se afla pe locul 6, cu 50 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupa pozitia a 9-a, cu 36 de puncte.

In minutul 16 gazdele au deschis scorul in urma unui autogol al lui Dina, care a deviat balonul cu capul in propria poarta.

In minutul 22 Universitatea a restabilit egalitatea, Costea reusind sa-l invinga pe portarul Popa cu un sut la coltul lung.

Oaspetii au prins curaj, iar Gaman a expediat din nou balonul in plasa portii lui Popa, insa golul a fost anulat de arbitrul Tudor pentru fault in atac. Meciul are ritm, orice se poate intimpla
Florin Costea o aduce pe Universitatea in avantaj in minutul 36, dupa o pasa excelenta a lui Woobay.

Oltenii par stapini pe joc.
Prima repriza se incheie nu inainte ca oaspetii sa mai treaca o data pe linga gol, Gangioveanu sutind de putin pe linga poarta.

In minutul 52 Bornescu iese cu mingea in afara careului, dar Badoi executa slab lovitura libera, direct in zid.

Universitatea face prima schimbare, Barboianu luindu-i locul lui Gaman (min.58). La Poli, Rusic intra in locul lui Arman Karamyan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.