Sport 19 Aprilie 2008 13:50
Mijlocasul Daniel Pancu a suferit o ruptura musculara si nu va evolua in meciurile pe care Rapid le va mai disputa pana la finalul acestui sezon al Ligii I, a anuntat, vineri, antrenorul giulestenilor, Marian Rada, potrivit NewsIn.
"Pancu a suferit o ruptura musculara si din pacate nu-l mai pot folosi pana la finalul acestui campionat. Cu toate acestea, sunt doua parti: una rea, deoarece contam mult pe valoarea si experienta lui, si una buna: il voi avea pe banca si ma va ajuta la antrenamente, la pregatirea echipei", a declarat antrenorul Marian Rada in cadrul unei conferinte de presa.

Din cauza accidentarii, Daniel Pancu va absenta in partidele cu Pandurii Targu Jiu, de sambata, cu Unirea Urziceni, din 23 aprilie, cu Dinamo, din 26 aprilie, cu UTA Arad, de la 2 mai, si cu FC Vaslui, din ultima etapa a Ligii I, programata la 7 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.