Sport 17 Aprilie 2008 02:46
Presedintele FRF va pune Casa Fotbalului la dispozitia ginerelui sau, Todd Medina, pentru cintarul oficial la Noaptea Gladiatorilor, o gala de arte martiale fara reguli.

Mircea Sandu isi ajuta ginerele, pe luptatorul Todd Medina, sa faca afaceri in Romania pentru a nu ii exila din nou fiica in Statele Unite

Sporturile de contact au din ce in ce mai multa priza la publicul din Romania, astfel ca tot mai multi straini incearca sa speculeze aceasta nisa. Ultimii intrati in bransa sint Todd Medina, sotul tatuat al Ralucai Sandu, fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Acestia vor organiza la Ploiesti prima gala de Mixed Martial Arts, asa-numitele lupte fara reguli in cusca, din Romania.

Mircea Sandu va nasi acest sport in Romania, cintarul oficial al galei Noaptea Gladiatorilor urmind sa aiba loc la Casa Fotbalului, actualul sediu al FRF. Costul pentru inchirierea unei sali in incinta FRF costa 1.000 de dolari pe zi sau 5 dolari/scaun in cazul seminariilor si conferintelor.

Cusca pentru gala de vineri a fost comandata in SUA si va fi asamblata astazi la Ploiesti.

Gala va cuprinde 11 partide la diverse categorii, urmind ca in acest an sa mai fie organizate inca trei astfel de competitii. Urmatoarea gala MMA va avea loc pe 26 iulie, la Constanta, iar celelalte doua din acest an vor avea loc in lunile octombrie si decembrie. Incepind de la gala urmatoare, sportivii vor lupta pentru centuri internationale.

In cusca vor lupta, alaturi de Todd Medina, care va reveni in competitie dupa mai mult de un an, sportivi romani, canadieni si americani, printre care se numara Catalin Zmarandescu, Michael McDonald, Alexandru Lungu, Brad Nordquest, Adrian Preda, Eugen Preda, Roufus Rick, Shannon Ritch, David Welp si Anatolie Ciumac.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.