Sport 15 Aprilie 2008 12:38
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat luni agentiei NewsIn ca lupta pentru titlul de campioana se decide numai pe teren, si nu in culise.
"Nu banii decid acest campionat, ci valoarea echipelor. Normal, forta financiara conteaza, dar jucatorii sunt cei care decid titlul. Campionatul este curat, iar CFR Cluj si Steaua vor duce lupta la titlu pana in ultima etapa", a declarat Dumitru Dragomir.

Intrebat ce parere are despre speculatiile conform carora Rapid nu si-a aparat corect sansele in partida cu CFR Cluj, scor 1-0 pentru ardeleni, Dragomir a spus: "A fost un meci disputat intre doua echipe puternice. Rapid nu a putut mai mult. Giulestenii au jucat la potential maxim, dar CFR-ul a fost echipa mai buna. Numai prostii cred ca a fost blat. Eu nu vorbesc despre prostiile spuse de prosti. A fost un meci super corect".

Echipa pregatita de Ioan Andone, CFR Cluj, a invins duminica pe Rapid, scor 1-0, intr-un meci din etapa a 29-a a Ligii I, si a revenit pe primul loc in clasament cel putin pana la partida Steaua-Universitatea Cluj, care va avea loc luni seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.