Pugilistul clubului Interbox, Lucian Bute, care isi va pune in joc centura NABA la categoria supermijlocie in compania americanului Jose Spearman, pe 21 aprilie, la Galati, a declarat ca spera sa castige meciul pentru ca nu se poate face de ras in fata romanilor. "Am avut emotii de cand am intrat in Galati, va dati seama ce emotii o sa am la meci in fata a 6.000 de fani. Sper sa trec repede peste ele si sa castig meciul. Nu ma pot face de ras in fata romanilor", a spus Bute, la finalul sedintei de pregatire de la sala Fight Club Proteus.

Antrenorul lui Bute, Stephane Larouche, spune ca Spearman a fost ales ca adversar al lui Bute tocmai pentru ca pugilistul roman sa progreseze. Dupa ultima sa victorie, inregistrata in meciul cu Christian Cruz, Lucian Bute se afla pe locul 19 in lume in clasamentul categoriei supermijlocie. Pugilistul galatean, care a implinit, la sfarsitul lunii februarie, 25 de ani, este cel mai tanar boxer din primii 25 din lume la aceasta categorie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.