Sport 11 Aprilie 2008 01:41
„Ros-albastrii“ au castigat ieri, la Reghin, fara emotii impotriva bistritenilor si au revenit in fruntea clasamentului dupa 25 de etape.

Steaua a castigat lejer ieri, la Reghin, meciul cu Gloria Bistrita, scor 3-1, si a revenit, dupa 25 de etape si 7 luni de penitenta in pluton, pe primul loc in Liga I la fotbal. Stelistii au fost ajutati de faptul ca echipa lui Sabau n-a avut nici urma din rautatea si determinarea pe care a aratat-o in alte meciuri. „Ros-albastrii“ au marcat pentru prima data in acest sezon trei goluri la un meci in deplasare din Liga I!

Nicolae Dica a deschis scorul in minutul 20, dupa o faza incalcita in careul gazdelor, in urma careia expites teanul a ramas singur cu poarta. Peste patru minute, acelasi Dica a transformat impecabil o lovitura libera din marginea careului mare. Decarul Stelei a inscris ieri primele sale goluri din acest sezon. Dorin Toma, jucatorul care la meciul-tur a marcat un autogol spectaculos, a inscris si ieri, de data aceasta in poarta Stelei, dupa o greseala a lui Robinson Zapata. Ca si in Ghencea, bistritenii au pus umarul la succesul „ros-albastrilor“, sarbul Hadzibulici, de la Gloria, invingandu-l pe Tatarusanu.

> Stadionul din Reghin a fost luat cu asalt de localnici, care au sustinut Steaua. Organizatorii au vandut 4.000 de bilete, dar pe stadion au intrat 6.000 de oameni. Peste 200 de suporteri stelisti n-au reusit sa intre in stadion si au fost indepartati de fortele de ordine cu gaze lacrimogene. Galeria „gazdelor“ a intrat pe stadion abia in minutul 22!

> Gigi Becali a anuntat ca din vara il va aduce in Ghencea pe Claudiu Ionescu, de la Gloria Buzau, pentru ca „acesta are 50 la suta din Hagi“.

> George Copos, finantator la Rapid, a lansat ieri o acuzatie grava la adresa rivalilor din Ghencea: „Gigi Becali le-a dat 500.000 de euro celor de la Pandurii Targu-Jiu pentru victoria cu CFR Cluj!“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.