Rareori se intimpla ca intre marile echipe de fotbal ale Europei sa isi faca loc formatii de mina a doua sau din estul continentului, insa sezonul in curs al Ligii Campionilor este unul de exceptie datorita turcilor de la Fenerbahce. Explozia „leilor din Kadiköy“ aduce aminte de senzationalul parcurs al spaniolilor de la Villarreal, din editia 2005/2006, cind „submarinul galben“ a ajuns in careul de asi, alaturi de Arsenal Londra, AC Milan si FC Barcelona.

Fenerul are sansa istorica de a urma un parcurs similar, in aceasta seara fiind programata a doua mansa a sferturilor Champions League impotriva englezilor de la Chelsea.
Publicitate

Meciul de pe Stamford Bridge incepe de la 2-1 pentru turci, scor consemnat miercurea trecuta in vulcanul Sükrü Saracoglu.

Avraham Grant are intregul lot la dispozitie, in timp ce Zico, antrenorul turcilor, are incertitudini in ceea ce-l priveste pe portarul Volkan Demirel, care ar putea fi inlocuit cu Serdar. Titular in weekend, in campionat, Roberto Carlos a resimtit din nou dureri la genunchi si probabil nu va putea juca azi.