Sport 7 Aprilie 2008 03:51
Steaua Bucuresti a terminat invingatoare (2-0) meciul cu Daciei Mioveni, egalind CFR Cluj la puncte.

CFR Cluj-Pandurii (1-2) si Steaua Dacia Mioveni (2-0) au fost partidele care au schimbat, duminica, ordinea la virful clasamentului Ligii I. Un autogol al ceferistului Galiass de Sousa (min. 39) si reusita lui Ilie Iordache (60) au facut ca titlul sa se indeparteze de provincie, golul clujenilor fiind inscris de Eugen Trica in prelungiri. CFR ramanea astfel la 59 de puncte, astept\nd meciul Stelei cu Mioveniul.

Sperante pentru elevii lui Ioan Andone si elevii sai au existat pina in a doua repriza a partidei din Ghenecea. Dupa aproape 50 de minute anoste, fara ocazii, Goian salveaza situatia. Corner executat de Mendoza, iar fundasul nationalei deschide scorul cu o lovitura de cap.
Publicitate

Dupa numai citeva minute, Pepe Moreno reuseste sa inscrie si el, ajung\nd astfel a treia reusita consecutiva in Liga I.

In urma acestor doua rezultate, Steaua are acelasi numar de puncte cu ardelenii (59). In cazul in care cele doua echipe se vor afla la egalitate si la sfirsitul campionatului, avantajul va fi de partea bucurestenilor, gratie rezultatelor din meciurile directe (cele doua echipe au terminat 0-0 in tur, iar in retur Steaua a invins cu 3-1).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.