Sport 7 Aprilie 2008 03:47

Dinamo a invins, in deplasare, cu 1-0 (0-0), formatia Otelul Galati, intr-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, in care unicul gol a fost marcat de Ionel Danciulescu. Dinamo a castigat la Galati pentru prima oara dupa trei ani.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, crede ca victoria din meciul cu Otelul Galati pastreaza campioana en-titre in lupta pentru locul 3. "Ma bucur pentru aceasta victorie pentru ca putem spera in continuare la locul trei. Noi luptam pentru locul trei, nu pentru primele doua locuri", a spus Borcea.

Cornel Talnar, redevenit antrenor principal dupa demisia lui Gigi Multescu, si-a felicitat jucatorii pentru mobilizare si l-a laudat pe Adrian Cristea pentru evolutia sa. "Am facut o partida buna, ma bucur ca echipa a inteles ca numai mobilizandu-se poate obtine un rezultat bun si sa iasa din pasa proasta. Am intalnit, cred, cea mai buna echipa din cele cu care am jucat in 2008. Il felicit in mod special pe Cristea, care a facut un joc foarte bun", a punctat Talnar. Referitor la speculatiile privind faptul ca inaintea meciului cu Otelul s-a consultat in privinta primului 11 cu Mircea Rednic, care din vara va reveni ca antrenor principal la Dinamo, Talnar a spus...


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.