Sport 7 Aprilie 2008 03:45
Farul si Rapid au terminat la egalitate, 0-0, dar rezultatul este unul care supara pe toata lumea. Gazdele, care au pierdut doua puncte, se vad din ce in ce mai afundate in subsolul clasamentului si, implicit, simt retrogradarea tot mai aproape, in timp ce oaspetii isi apara din ce in ce mai greu (si) pozitia a treia a podiumului.

Antrenorul Marian Rada stie ca remiza de la Constanta dezavantajeaza ambele formatii si a subliniat ca in prezent pentru echipa giulesteana cel mai la indemana obiectiv este locul 3. "A fost un joc frumos, antrenant, un rezultat meritat de ambele echipe. Un rezultat care dezavantajeaza ambele formatii. Pacat ca doua echipe care joaca fotbal adevarat nu au parte de rezultate. Felicit Farul pentru ca a jucat fotbal si nu merita sa fie in situatia im care se afla. Eu nu sunt multumit de joc, eram multumit daca am fi castigat. Nu ma multumesc cu jumatati de masura. Avem ca obiectiv un loc cat mai sus in clasament, dar acum cel mai la indemana ne este locul trei", a spus Rada.

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, s-a declarat multumit de evolutia echipei in prima repriza si a subliniat ca nu este suparat din cauza rezultatului de egalitate, dupa ce pe final bucurestenii au evoluat in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Costin Lazar in minutul 71. "Cea mai buna repriza pe care a facut-o Rapidul in 2008. Il felicit pe Marian Rada, ma bucur ca a castigat vestiarul. Ma bucur si pentru Constanta, pentru ca ar fi pacat ca Farul sa joace in Divizia B. Rapid va juca cel putin in Cupa UEFA. Nu sunt dezamagit pentru ca, nu uitati, am jucat in 10 oameni", a spus Copos.

In momentul in care Copos a iesit de la tribuna oficiala, la finalul jocului, fanii Farului au aruncat o bricheta catre el, aluzie la felul in care Rapid a pierdut, la masa verde, derby-ul cu Steaua. Dupa aceea, George Copos a stat cateva minute de vorba cu suporterii Farului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.