Sport 5 Aprilie 2008 03:13
Nr. 1 in tenisul mondial a fost invins de Roddick in sferturile Mastersului de la Miami. Elvetianul a mai pierdut in acest an in primul tur la Dubai, la Andy Murray, si in semifinalele de la Indian Wells, in fata nr. 98 in clasamentul ATP.

“Ceasornicul din Basel”, cum mai este cunoscut Roger Federer, nu mai da ora exacta in tenisul mondial in 2008. Elvetianul a fost eliminat joi noapte in sferturile de finala ale turneului Master Series de la Miami, cu scorul de 7-6 (7/4), 4-6, 6-3, de catre Andy Roddick. A fost a doua victorie in cele 16 partide disputate intre cei doi tensimeni. Pentru Federer, care este nr. 1 mondial de 218 saptamini, a fost cea de-a patra infringere din tot atitea turnee disputate in acest an.

Primul esec a fost la Australian Open, unde elvetianul a fost eliminat in semifinale de sirbul Novak Djokovici, care avea sa cistige de altfel si primul Grand Slam al anului.

A urmat o eliminare intilnita doar in debutul carierei, chiar din primul tur al turneului de la Dubai, invingator fiind britanicul Andy Murray. A fost momentul in care Federer a avut si o criza de nervi, criticind jocul adversarului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.