Sport 5 Aprilie 2008 03:07
Gigi Becali vrea sa-i propuna capitanului Stelei un nou contract si sa-i mareasca salariul. Din sezonul viitor Mirel ar urma sa castige 500.000 de euro, urmand ca suma sa creasca progresiv ajungand in final la o suma care parea sa nu fie posibila in fotbalul romanesc.
Gigi Becali are planuri mari cu Steaua din sezonul viitor. Constient ca nu are cum sa piarda locul doi si are sanse mari si la titlu, patronul Stelei face deja strategia pentru Champions League. “Din sezonul viitor vetI vedea o alta echipa. In campionat nu ne va sufla nimeni in fata, iar in Europa vom face istorie. Vreau ca Steaua sa ajunga in sferturile Ligii Campionilor”, a spus Gigi Becali. Succesul pe care l-au avut sud-americanii transferatI in iarna l-a facut pe patronul stelist sa se gandeasca la transferuri de anvergura mai mare. “Suma stabilita pentru transferurile de la vara este foarte mare. Voi aduce jucatori de mare valoare”, a spus Becali. Acest lucru inseamna salarii foarte mari pentru cei care vor veni. Becali nu sta insa cu mainile in san si a pregatit deja un nou plafon de salarii la Steaua. Primul beneficiar este in mod logic finul sau, Mirel Radoi. Becali le-a marturisit apropiatilor ca va face din Radoi un jucator platit la nivel occidental. “Si-a rupt picioarele pentru Steaua. Nu concep sa vad echipa fara Mirel”, le-a spus Becali colaboratorilor sai. Mirel ar urma sa semneze un nou contract in care salariul pe primul an sa fie de 500.000 de euro. Suma va creste progresiv urmand ca in ultimul an de contract, al patrulea, capitanul Stelei sa incaseze 800.000 de euro pe an. Suma nu i se pare exagerata lui Gigi Becali care crede ca peste 5 ani, clubul sau va valora 300 de milioane de euro.

Plesan se teme
Mijlocasul Stelei, Mihaita Plesan, nu impartaseste entuziasmul patronului sau in ceea ce priveste locul doi cu castigarea titlului. “Mai este mult de munca. Sunt 8 etape de jucat si nu ne permitem pasi gresiti. Trebuie sa castigam tot. Daca nu vom juca asa cum dorim noi, exista pericolul sa pierdem sI locul doi”, a spus Plesan. Acesta regreta infrangerea de la Iasi. “Nu ma asteptam sa ne apropiem asa mult de CFR Cluj. Ne-am revenit, iar ei au jucat mai slab ca noi. Acum realizez ce mult am pierdut cand am fost invinsI de Poli IasI”, a declarat stelistul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.