Sport 5 Aprilie 2008 03:03
FRF s-a autosesizat si l-a convocat pe Marian Rada, antrenorul giulestenilor, pentru declaratii la adresa sefilor de la Casa Fotbalului
Rapidistii par sa-si fi facut abonament la comisiile federale. Dupa "afacerea bricheta", care a mutat conducerea giulesteana de la stadion la Liga sau la FRF, e drept, din cauze obiective, o noua "telegrama" de convocare la comisii a venit pe adresa Rapidului. Mai precis, antrenorul Marian Rada (foto), chemat la disciplina dupa ce Adalbert Kassai s-a autosesizat cu privire la declaratiile anti-sefi FRF facute de acesta. In conditiile in care aceiasi membri ai Comisiei de Disciplina au ajuns la concluzia ca Trica, de la CFR Cluj, nu a vrut sa scoata echipa de pe teren la Iasi, desi imaginile tv arata contrariul, rapidistii au tot dreptul sa se simta vanati.

Marian Rada, antrenorul devenit principal la Rapid dupa demisia lui Mircea Rednic, a comentat in mai multe randuri judecarea la Comisia de Disciplina a "cazului bricheta", cele mai "obraznice" declaratii fiind ca Mircea Sandu s-a antepronuntat si ca ar fi vrut sa vada reactia sefului FRF intr-un astfel de caz la un meci Romania - Franta, din preliminariile CM, in Ghencea, iar in minutul 90, la 2-0 pentru "tricolori", un fan sa arunce o bricheta din tribuna si meciul sa fie intrerupt! Probabil ca pentru aceste afirmatii este acuzat Rada, fiindca nu se stie cu certitudine. Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cel care a primit rolul de "caine de paza" al onoarei sefilor sai, nu a fost in masura sa comunice. "Am sesizat Comisia de Disciplina pentru declaratiile pe care le-a facut. Nu mai stiu exact pentru ce declaratii, nu le am in fata. Dar noi sesizam numai in cazul declaratiilor facute la adresa oficialilor FRF", a spus ieri Kassai. Nici Mircea Calin, secretarul Comisiei de Disciplina, nu a reusit sa fie mai precis, anunand doar ca este vorba de unele afirmatii ale lui Rada in "cazul bricheta". Giulestenii au primit ieri cu ironie convocarea tehnicianului la LPF. "Marian Rada a fost chemat la Comisia de Disciplina pentru unele declaratii. Nu se stie exact pentru ce. Interesant este faptul ca n-a fost chemat nici azi (n.r. - ieri), nici marti, ci vinerea viitoare, inaintea unui meci important. Probabil ca asa s-a nimerit", a spus Cristian Costache, secretarul general al giulestenilor. Aluzia sa este la partida pe care rapidistii o vor sustine la sfarsitul saptamanii viitoare cu CFR Cluj, in deplasare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.