Sport 4 Aprilie 2008 04:40
Accidentat foarte grav de pe 26 decembrie anul trecut, in timpul partidei cu Poli Timisoara, ultima din Liga I in 2007, Cleidimar Magalhaes Silva, alias Didi, atacantul echipei de fotbal CFR Cluj, este pregatit sa revina pe gazon dupa entorsa care i-a afectat meniscul, dar si ligamentele genunchiului stang.

Aflat la Bologna, pe ultima suta de metri a perioadei de refacere, brazilianul nascut la Itabira, acum 25 de ani, s-a aratat placut surprins de faptul ca nu a fost uitat. El a marturisit, pentru „Evenimentul zilei“, intr-o spumoasa romanoportugheza, ca ii este dor de fotbal si ca abia asteapta sa revina la echipa.

EVZ: Buna ziua, Didi! Ce faci?
Didi: Bine, bine. Chiar foarte bine. Multumesc. Sunt la Bologna si trag tare cu recuperarea. Tocmai luasem o pauza. Sunt bucuros sa constat ca jurnalistii romani nu m-au uitat.

Cum decurge recuperarea ta?
De cateva zile pot spune ca ma antrenez normal. Fac alergari si am inceput deja sa lucrez cu mingea. Este incredibil. Totul merge mult mai repede decat as fi crezut. Nici medicii nu erau atat de optimisti. Sper ca in doua saptamani sa revin la Cluj si sa incep treaba alaturi de ceilalti baieti. Poate voi prinde finalul de sezon. Asta vreau eu. Acum, sa vedem daca ma vor lasa si doctorii. In orice caz, fac un anunt oficial: „Atentie, ma intorc!“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.