Sport 4 Aprilie 2008 04:37
In aceasta seara s-au disputat meciurile din prima mansa a sferturilor de finala a Cupei UEFA. Adrian Mutu a deschis scorul in partida cu PSV, iar Cosmin Contra a egalat pentru Getafe in ultimul minut al meciului disputat la Munchen, cu Bayern. Ambele partide s-au incheiat cu scorul de 1-1.

La Firenze, pe Artemio Franchi, Fiorentina, cu Adrian Mutu titular, a terminat la egalitate 1-1 duelul cu campioana Olandei, PSV Eindhoven. PSV are deja un succes in Cupa UEFA, obtinut in 1978, in timp ce echipa "viola" a castigat Cupa Cupelor in 1961. Returul de pe Phillips Stadion se anunta unul foarte echilibrat, ambele formatii pastrand sanse de calificare in semifinalele competitiei.

AFC Fiorentina - PSV Eindhoven 1-1
A marcat: Mutu '56 - Koevermans '63
Fiorentina: Frey, Gamberini, Mutu, Liverani (Vieri '75), Montolivo, Gobbi, Jorgensen, Ujfalusi, Kuzmanovic (Donadel '67), Pazzini, Santana (Osvaldo '90). Antrenor: Cesare Prandelli
PSV: Gomez (Roorda '59), Kronkamp, Salcido, Simons, Mendez, Koevermans (Lazovic '64), Rajkovic, Cuina, Farfan (Vayrynen '90), Afellay, Marcellis. Antrenor: Sef Vergoosen

Contra a stricat seara germanilor
Cosmin Contra a intrat pe teren in minutul 78 al partidei de la Munchen, incheiata 1-1. Romanului i-au fost suficiente cele 12 minute pentru a marca un gol foarte important in privinta calificarii in semifinalele Cupei UEFA. Bayern a triumfat deja o data in Cupa UEFA, in 1996, iar Getafe alaturi de Zenit Sankt Petersburg sunt singurele formatii ramase in cometitie care nu au castigat un trofeu european.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.