Sport 4 Aprilie 2008 04:34
Fostul antrenor al dinamovistilor a recunoscut ca primea schimbarile, la pauza, de la administratorul-delegat. Motivul? „De sus se vede mai bine!“.

Echipa de fotbal Dinamo traverseaza cel mai intunecat moment din ultimul deceniu, afirmatie sustinuta pentru EVZ de marturiile unor persoane din club care activeaza in cadrul gruparii „ros-albe“ inca dinainte de Revolutie. Nimeni din club nu respecta in acest moment vreo regula, astfel ca, pe acest fond de disolutie a autoritatii si de incertitudini, starea de debandada s-a instaurat repede si a prins radacini adanci in Soseaua Stefan cel Mare.

Scandalurile sunt multiple si se poarta la o intensitate sporita. Jucatorii se cearta intre ei si cu antrenorii, actionarii schimba tehnicienii fara nicio noima, iar strategiile de viitor au fost uitate in sertare. Vestiarul nu mai poate fi controlat inca de la inceputul sezonului, astfel ca atmosfera a devenit mai apasatoare chiar si decat in 2003, cand dinamovistii au insirat sapte infrangeri consecutive, iar echipa era devastata, necesitand angajarea unui psiholog.

„Jucatorii nu mai stiu de cine sa asculte“
Antrenorul Gigi Multescu a fost schimbat la inceputul acestei saptamani, la nicio luna de la numirea in functie. Cu Multescu, gruparea „cainilor“ a suferit o singura infrangere: duminica, impotriva liderului CFR Cluj. Nu atat esecul a determinat inlocuirea lui Gigi Multescu cu eterna „manta de vreme rea“ Cornel Talnar cat harababura care a pus stapanire pe vestiar.
Un exemplu elocvent despre modul in care este condusa echipa s-a petrecut duminica seara. O persoana aflata in zona vestiarelor, la pauza meciului Dinamo - CFR Cluj, l-a auzit si l-a vazut pe Multescu in timp ce primea „indicatii pretioase“ de la Cornel Dinu, aflat in tribuna. Prins cu mata-n sac, Multescu a recunoscut ieri, aproape resemnat, ca asculta dictarile administratorului-delegat si nu iesea din cuvantul acestuia. „Jucatorii nu mai stiu de cine sa asculte. E normal sa fie debandada la echipa“, explica sefii „ros-albilor“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.