Sport 4 Aprilie 2008 14:57
Moment socant in lumea tenisului. Protagonistul este tenismenul rus Mihail Iujnii, care s-a lovit in mod repetat cu racheta in cap, furios din cauza prestatiei sale.

Rusul Mihail Iujnii s-a calificat in sferturile Mastersului de tenis de la Miami dupa ce s-a autoflagelat in partida cu spaniolul Nicolas Almagro. La o minge simpla, rusul s-a enervat atit de rau incit s-a lovit in cap pana a inceput sa sangereze, motiv pentru care a fost necesara interventia medicilor.

Potrivit Antena 3, Iujnii este cap de serie numarul 11 in cadrul turneului de la Miami. Rusul l-a avut ca adversar pe spaniolul Nicolas Almagro. Loviturile pe care si le-a aplicat in timpul meciului, au avut insa rezultat pe termen scurt. Iujnii a reusit pana la urma sa-l elimine pe Nicolas dupa trei seturi foarte disputate, scor 7-6 (4), 3-6, 7-6 (6).

Durerile se pare insa ca au avut efect intarziat. Rusul a trebuit sa se recunoasca invins in chiar partida urmatoare. Sarbul Tipsarevic, l-a eliminat pe in optimile de finala in trei seturi: 3-6, 6-3, 6-0. Din fericire pentru nervosul tenismen din fostul spatiu ex-sovietic, acest meci a fost lipsit de incidentele din intalnirea precedenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.