Sport 3 Aprilie 2008 05:24
Poli Timisoara risca depunctarea in campionat, in urma unor declaratii facute de Marian Iancu pe parcursul acestui an. Comisia de Disciplina este aproape de a crea un alt precedent dupa ce a dat victoria la masa verde Stelei in derby-ul cu Rapid.
Asa cum Mircea Sandu a avertizat, echipele risca sa fie depunctate in cazul in care conducatorii vor mai face declaratii lipsite de acoperire in realitate sau daca vor mai aduce jigniri altor oficiali din fotbal, iar Poli Timisoara este foarte aproape de a fi prima formatie penalizata pentru acest lucru din istoria Ligii I. Seful FRF a dat semnalul in urma cu doua saptamani ca regulamentele vor fi respectate mai strict din acel moment, iar, la doar cateva zile, Comisia de Disciplina a luat o masura fara precedent in istorie, prin acordarea victoriei la masa verde clubului Steaua, dupa derby-ul intrerupt, contra Rapidului. Se pare ca oficialii FRF vor sa dea un exemplu mai clar si conducatorilor obisnuiti cu scandalurile, urmand a penaliza Poli Timisoara in clasament pentru declaratiile lui Marian Iancu, o astfel de hotarare putand crea o uriasa “unda de soc”. |mpotriva omului de afaceri exista mai multe memorii depuse de catre cluburile Steaua, Dinamo, precum si de catre directorul general al FRF, Ionut Lupescu. Iancu l-a acuzat in urma cu doua luni si jumatate pe Lupescu ca este “omul mafiei pariurilor”, spunand si ca Dinamo are “logistica necesara” pentru a castiga meciuri cu ajutorul arbitrilor. De asemenea, patronul BKP a acuzat Steaua ca este “echipa federatiei”, iar aceste declaratii nu au ramas fara ecou. Conform regulamentului disciplinar al FRF, Poli risca o depunctare cuprinsa intre 3 si 9 puncte, ca urmare a memoriilor depuse de catre ãvictimeleÓ lui Iancu, iar Comisia de Disciplina ar putea sa nu mai apeleze de aceasta data la o simpla suspendare a patronului, asa cum se obisnuia pana acum. “Dinamo stiu ca o sa retraga memoriul, pentru ca putem face si noi impotriva lor, de asemenea si la Lupescu pot depune memoriu impotriva lui. Ar mai fi Steaua, dar ceea ce am spus eu a spus toata lumea. Nu avem ce face daca Poli va fi depunctata”, a declarat Marian Iancu legat de acest caz.

Marian IANCU: “Nu vad de ce am putea fi depunctati, cel mult voi fi din nou suspendat, asa cum au patit-o toti. Eu am spus despre Steaua doar ceea ce a spus toata lumea. Important e ca de acum incolo ma voi abtine de la astfel de declaratii”


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.