Sport 3 Aprilie 2008 05:11
Anuntata revenire a lui Mircea Rednic la Dinamo nu a produs prea mare bucurie in vestiarul “cåinilor”. Nu putini au fost aceia care si-au manifestat direct nemultumirea vizavi de aceasta instalare.

In vestiarul lui Dinamo au inceput sa se faca liste. Venirea lui Mircea Rednic inseamna automat plecarea mai multor jucatori care in urma cu 7 luni au contribuit la indepartarea “Puriului”. Acesta a fost si motivul pentru care Rednic a cerut sa fie instalat din vara, dupa ce “opozitia” va fi indepartata. Lobont, Stoican, Catalin Munteanu, Moti, Todorovski, Pulhac, Cristea si Danciulescu vor pleca din „Groapa”, unii pentru atitudine anti-Rednic, altii pentru ca sunt complet iesiti din forma. Actionarii vor impusca doi iepuri din-tr-un foc, ii vor face pe plac tehnicianului si vor vinde si cei mai valorosi jucatori fara sa-si puna in cap galeria.

La aflarea vestii ca Rednic va reveni din vara la carma echipei, Cosmin Moti nu si-a ascuns resentimentele: „Sa fie sanatos, asta ma intereseaza pe mine? Antrenorul de la vara. Conteaza ce facem acum”. Si alti jucatori si-au manifestat nem
ultumirea vizavi de decizia actionarilor, fiind deranjati de desele schimbari de la nivelul bancii tehnice. Secundul lui Rednic, Jean Vladoiu, nu exclude insa ca preluarea sa se faca mai devreme: „Nu pot sa va spun cu certitudine când voi incepe munca la Dinamo. Normal ar fi ca dupa finalul campionatului, asa cum isi doreste Mircea Rednic. Dar, tinând cont ca Dinamo mai are de jucat cu Rapid si cu Steaua, meciuri deosebit de importante, si pentru ca sunt sanse reale sa prindem un loc in Cupa UEFA, s-ar putea sa ne implicam mai devreme. Totul depinde de Mircea Rednic. Doar el decide”.

Dinamo a inceput sezonul cu Mircea Rednic pe banca, insa la 1 septembrie 2007, dupa infrângerea suferita in meciul cu Gloria Bistrita, acesta a renuntat la functia de antrenor principal. De atunci, Dinamo a mai schimbat patru antrenori, Walter Zenga, Cornel Talnar, Cornel Dinu si Gheorghe Multescu. Ultimul a anuntat in urma cu trei zile ca si-a reziliat contractul cu FC Dinamo. Oficialii dinamovisti au decis, marti, ca echipa sa fie pregatita de Cornel Talnar pâna la finalul campionatului, iar din vara conducerea tehnica sa fie preluata de Mircea Rednic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.