Sport 3 Aprilie 2008 05:01
Atacantul formatiei inverness Caley Thistle, Marius Niculae, a declarat ca le multumeste colegilor din echipa de club pentru rechemarea lui la nationala Romaniei dupa 22 de luni, informeaza editia online a cotidianului Daily Mail. "A fost minunat sa ma intorc la echipa nationala dupa 22 de luni. Trebuie sa le multumesc tuturor colegilor mei de la Inverness pentru ca aceasta convocare nu s-ar fi intamplat fara ajutorul lor", a spus Marius Niculae.
Atacantul roman spune ca trebuie sa inscrie cat mai multe goluri la Inverness atat pentru a-si ajuta echipa de club, cat si pentru a fi convocat din nou printre tricolori. "Din pacate, lucrurile nu au fost bune, recent, la Inverness, si am pierdut multe meciuri. Increderea noastra este scazuta din cauza rezultatelor, dar vom munci din greu sa intoarcem lucrurile. Daca vom castiga un meci, atmosfera se va imbunatati. Personal, am nevoie sa inscriu cat mai multe goluri pentru a ajuta pe Inverness si pentru a-mi mari sansele sa ajung la Euro 2008", a mai spus Niculae.

Marius Niculae a precizat pentru presa britanica ca fostul lui coechipier, atacantul de la Sporting Lisabona, Liedson, va fi principalul pericol pentru Glasgow Rangers in sferturile de finala ale Cupei UEFA, meci care se va desfasura joi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.