Sport 2 Aprilie 2008 06:24
Audi-ul Q7 al atacantului Balba a smuls un stalp de telefonie
Atacantul si golgheterul Poli Iasi, Ionut Balba, are, din nou, probleme cu Politia Rutiera. Noua sa masina, un Audi Q7 alb, s-a infipt ieri dimineata intr-un stalp de telefonie, in centrul Iasiului, intr-o intersectie de langa… sediul Serviciului Politiei Rutiere. “Stop” si “interzis virajul la dreapta” sunt indicatoarele rutiere pe care bolidul atacantului, le-a mutat, cu aproape un metru, spre strada Zmeu. Agentii de circulatie, care patrulau la acea ora pentru a verifica alcolemiile, ar fi fluierat si ar fi facut semne sa opreasca masina, dar soferul ar fi ignorat indicatiile.

Dupa ce masina s-a infipt in stalpul de lemn, soferul si ocupantii masinii au luat-o la fuga, parasind locul incidentului. Chestionat, Ionut Balba a recunoscut ca este vorba de masina sa, doar ca la acea ora dormea acasa, iar bolidul il imprumutase unui amic, fara insa sa dea nume. Masina a stat cateva ore infipta in stalp, insa numerele de inmatriculare fusesera intentionat scoase.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.