Sport 2 Aprilie 2008 05:46

Confruntare suta la suta englezeasca astazi in Liga Campionilor, intre Arsenal, finalista in urma cu doua sezoane, si Liverpool, care a castigat trofeul in 2005, iar in 2007 a ajuns pana in ultimul act. Un duel si intre doi mari antrenori, Arsene Wenger (foto) si Rafa Benitez. Gazde astazi, “tunarii” au si avantajul moral al celor mai recente intalniri directe, Arsenal castigand in ultimul an trei dintre cele patru meciuri cu Liverpool. Dar “cormoranii” si-au adjudecat cea mai categorica victorie, 4-1 pe “Anfield”. Iar elevii lui Rafa Benitez lasa la o parte slabiciunile din campionat si parca sunt o alta echipa atunci cand joaca in Liga Campionilor.

Prudenta. O a treia echipa din Anglia, Chelsea, va juca in aceasta seara in deplasare, cu Fenerbahce. “Am vorbit deja cu baietii si le-am spus ca va fi o nebunie pe stadion. Iar Fenerbahce joaca un fotbal bun, asa ca trebuie sa fim foarte prudenti”, si-a avertizat coechipierii de la Chelsea atacantul Nicolas Anelka, care a jucat la Fenerbahce in 2005.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.