Sport 2 Aprilie 2008 05:43
Selectionerul reprezentativei de tineret a Romaniei a semnat cu gruparea moldoveana o intelegere valabila pana la vara, cu drept de prelungire.

Emil Sandoi, care a ramas si antrenorul “tricolorilor mici”, va pregati formatia vasluiana in baza unei dispense primite din partea presedintelui FRF, Mircea Sandu. “M-am oprit asupra lui Sandoi deoarece mi s-a parut a fi cel mai potrivit pentru noi in momentul de fata si fiindca este un profesionist de o probitate morala desavarsita”, si-a motivat alegerea finantatorul “galben-verzilor”, Adrian Porumboiu. Sandoi il va aduce cu el la Vaslui si pe “secundul” nationalei Under 21, Florin Constantinovici.

RESEMNAT. Demis ca urmare a infrangerii suferite in fata Stelei, scor 0-1, fostul tehnician al moldovenilor, Dorinel Munteanu, a spus ieri ca nu se astepta sa fie eliberat din functie atat de usor: “Am reusit sa ajung la un acord cu cei de la FC Vaslui in privinta rezilierii contractului. Ma despart cu greu de acesti jucatori minunati. Am fost impins de la spate sa-mi dau demisia si sunt surprins de atitudinea finantatorului si a conducerii clubului. In perioada urmatoare o sa ma odihnesc putin. Incerc sa-mi revin din aceasta stare de soc”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.