Sport 2 Aprilie 2008 05:40
Manchester United si FC Barcelona au luat o optiune serioasa pentru calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, dupa victoriile repurtate aseara in prima mansa din „sferturi“.
Pe „Stadio Olimpico“ din Cetatea Eterna, United s-a impus, scor 2-0, in fata echipei AS Roma, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (39) si Wayne Rooney (66). Returul de pe „Old Trafford“, de peste o saptamana, se anunta astfel doar o simpla formalitate pentru trupa pregatita de Sir Alex Ferguson.

Pe „Veltins - Arena“ din Gelsenkirchen, in fata a 53.951 de spectatori, Barcelona a invins Schalke 04, scor 1-0, victoria fiind adusa de reusita lui Bojan Krkici Perez (12). Pustiul de doar 17 ani a fost din nou providential pentru catalani, de la care a lipsit brazilianul Ronaldinho. Partida a fost la un pas sa degenereze pe final, arbitrul Kiros Vassaras fiind nevoit sa arate, in ultimele sapte minute ale jocului, sapte cartonase galbene.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.