Sport 2 Aprilie 2008 05:36
Becali este convins ca antrenorul lui CFR Cluj a fost pus de patronul sau sa-l atace in nenumarate randuri, acuzandu-l de lasitate pe Paszkany.

Razboiul dintre Steaua si CFR Cluj continua de la distanta, mai ales acum cand ambele parti recunoscand ca titlul a ramas o afacere in doi. Gigi Becali a trimis o sageata spre gruparea ardeleana, fiind dezamagit de faptul ca cei de acolo s-au folosit de antrenorul Ioan Andone pentru a-l ataca. “Eu nu am astfel de obiceiuri. In schimb, altii pun antrenorul sa ma loveasca, pentru ca ei nu au curaj. Mie nu-mi place sa ma cert cu fotbalistii sau antrenorii, asa ca l-am lasat in pace pe Ando. Ce sa-i raspund eu lui? Eu sunt patron, stau in loja. Mai bine si-ar vedea de meseria lui”, a spus Becali. Ioan Andone este singurul tehnician care a indraznit sa intre in conflict cu Gigi Becali: “Cine mai este acest Gigi-Migi-Pigi? Sa ne mai lase, ca nu este tara lui. Sa-si vada de stana si oile lui, a ajuns el sa comande in campionatul asta?”. “O sa-i dau replica poate dupa finalul campionatului. Ne vom uita la clasament si sa vedem atunci cine va fi ironic, eu sau el. Mai multe nu vreau sa spun acum, ca am promis ca nu mai atac pe nimeni”, a incheiat Becali.

Gigi BECALI: “Eu sunt un patron curajos, nu-mi pun subalternii sa-i atace pe cei cu care sunt in razboi. Atac eu, direct”.

Porumboiu retracteaza
Dupa ce si-a acuzat jucatorii si pe Dorinel Munteanu ca au fost blatuiti in meciul cu Steaua, boss-ul celor de la Vaslui a retractat. “Nu am declarat ca a fost blat. Am folosit doar cateva metafore de ale mele. Am vrut doar sa nu se mai invoce numele lui Dumnezeu. Oricum jucatorii mei au evoluat foarte prost. Nu pot sa uit prea repede acest meci, asa ca supararea mea inca ramane”, a spus Porumboiu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.