Sport 2 Aprilie 2008 05:27
Internationalul din Ghencea apreciaza ca atacurile venite din toate partile la adresa clubului sau sunt bune, pentru ca arata ca Steaua e valoroasa.
Dorin Goian, fundasul Stelei, a acuzat ieri formarea unei asociatii de cluburi impotriva echipei sale, dar a anuntat ca nu este deloc deranjat. "S-a format deja o coalitie impotriva Stelei, de ceva timp toata lumea da in Steaua, se ia de orice. E un lucru bun, inseamna ca suntem puternici. Cand esti puternic, toata lumea vrea sa te dea jos. Simt ca toata lumea da in noi si orice am face, trebuie sa fie ceva. Nu ma mai mira nimic, acum s-a spus ca a fost blat la Vaslui. Poti sa spui blat la un meci in care jucatorii lor ne spuneau pe teren ca joaca pe 400 de milioane? Inseamna ca s-a intors fotbalul cu susul in jos!", a spus internationalul din Ghencea. Goian a vorbit si despre lupta la titlu. "E important ca ne-am apropiat la trei puncte de CFR, stau si ei cu putina presiune, orice pas gresit al lor ne poate avantaja. Important e sa castigam noi pe teren in continuare si vom vedea. Daca e normal ce a spus Dumitru Dragomir de jocul nostru? Nu e normal, dar e parerea lui. Daca Steaua nu joaca bine, lasa ca joaca CFR bine. Sunt foarte multumit de jocul Stelei, chiar daca la Vaslui n-au fost ocazii de poarta, dar tactic s-a jucat foarte bine. De Divizia C, D, H, noi am castigat un meci important si suntem in ceafa CFR-ului", a spus Goian. Fundasul stelist nu a exclus nici varianta ca ceferistii sa castige, totusi, campionatul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.