Jucatorul Ovidiu Petre considera ca initiativa inscrierii echipei Poli Timisoara in Cupa UEFA Intertoto este binevenita.

"La echipa pe care o avem acum la Poli, e normal sa iesim si noi putin in Europa, sa ne vada lumea. E un lucru bun pentru noi", a spus Petre, opinia sa fiind impartasita si de Silviu Balace: "Vor fi jocuri cu echipe din strainatate si cred ca e de bun augur lucrul acesta. Avem un lot extrem de valoros si doar prin jocurile cu echipele bune din strainatate si din campionatul nostru putem creste in valoare", a afirmat Balace.

Ovidiu Petre a facut referire si la fosta sa echipa, Galatasaray. "Imi pare rau pentru Galatasaray, eu ii urmaresc indeaproape. Ei si acum poate cred ca eu sunt vinovat pentru prestatiile echipei, dar n-am fost niciodata de vina.

Nici Hagi nu eo vinovat, el si-a facut treaba si si-o face in continuare fara probleme, nu este el vinovat de nimic", a mentionat Petre.
Romania va fi reprezentata in editia din acest an a Cupei UEFA Intertoto de doua echipe, alaturi de Poli Timisoara manifestandu-si intentia de a participa si formatiile Gloria Bistrita, Farul Constanta si CFR Ecomax Cluj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.