Netoiu a recunoscut ca vrea sa-l convinga pe Gica Popescu sa investeasca impreuna la Stiinta, unde ar putea fi instalat antrenor Sorin Cirtu.

Zvonurile aparute acum citeva zile, conform carora Gigi Netoiu si Gica Popescu s-ar afla in pole-position pentru preluarea Universitatii Craiova, au fost confirmate de fostul patron al Stiintei, dupa eliminarea formatiei oltene din semifinalele Cupei Romaniei. "Am discutat cu Gica Popescu si, daca el vrea sa investeasca la Craiova, vom merge impreuna acolo", a spus "Comandantul". Acesta a declarat ca nu se teme de reactia publicului, "pentru ca acesta s-a saturat de incertitudine si vrea echipa in Divizia A".

Staicu, despagubit in natura

In plus, Netoiu crede ca, daca il va baga pe Gica Popescu la inaintare, va reusi sa-i calmeze pe suporteri sau macar sa incheie o pace cu acestia. Actualul dinamovist are tot interesul sa revina in Banie deoarece mai multi jucatori aflati in proprietatea sa sint imprastiati la diverse echipe, precum FC National, FC Arges sau Poli Iasi. La fel gindeste si Gica Popescu. Chiar daca nu recunoaste ca este tentat sa preia Stiinta, avind in vedere situatia echipei in acest moment, "Baciul", proprietarul unei scoli de fotbal in care a investit 1,5 milioane de dolari, are toate motivele sa preia Universitatea, pentru ca elevii scolii sale sa aiba unde sa joace.

Injurat si nesatisfacut de rezultatele echipei din ultima vreme, Dinel Staicu este decis ca din vara sa dispara din peisaj. Problema este daca Stiinta va reusi sa se salveze de la retrogradare, dar si pretul acestei despartiri, Staicu cerind, la prima strigare, 3 milioane de euro, bani pe care i-ar putea primi insa plecind dupa el cu mai multi jucatori, cum ar fi Plesan, Guso sau Daouda. Daca Universitatea Craiova nu va reusi sa se salveze, Netoiu si Gica Popescu mai au la indemina varianta FC National, echipa de care Gino Iorgulescu ar dori sa scape. Indiferent de varianta insa, noul antrenor al echipei va fi Sorin Cirtu, bun prieten cu Gica Popescu, dar si cu Gigi Netoiu, cel care l-a adus in iarna la FC Arges.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.