Zilele lui Gheorghe Hagi ca antrenor la Galatasaray par a fi numarate, daca este sa ne luam dupa ce scrie presa de pe malurile Bosforului.
Conducerea clubului Galatasaray cauta un antrenor care sa ia locul tehnicianului Gheorghe Hagi in sezonul viitor, sustin ziarele din Turcia. Potrivit cotidianului Milliyet, gruparea din Istanbul este interesata de serviciile antrenorului echipei Olympique Lyon, Paul Le Guen, care mai este dorit, insa, si de Paris Saint Germain. Un alt jurnal turc, Star, scrie ca oficialii clubului Galatasaray negociaza cu Reynald Denoueix, fost tehnician al formatiilor Real Sociedad si FC Nantes.

PERFORMANTE SLABE

La ora actuala, Galatasaray se afla pe locul al doilea in clasament, la sapte puncte distanta de liderul Fenerbahce, cu sapte etape inaintea finalului. Conducerea clubului Cim-Bom isi punea mari sperante in cucerirea titlului de campioana in acest sezon, in care Galata sarbatoreste centenarul. Din pacate, dupa esecul din etapa de duminica (0-2 acasa, cu Trabzonspor), sansele ca Galata sa castige campionatul sunt acum mai mult teoretice.

PLACHETE

Pe de alta parte, cotidianul Hürriyet noteaza ca Gheorghe Hagi a fost premiat, miercuri, in cadrul unei festivitati organizate de Asociatia Fotbalistilor Profesionisti din Turcia. Placheta pregatita de aceasta asociatie i-a fost inmanata lui Hagi de presedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim. In cadrul festivitatii au mai primit plachete fotbalistii Bulent Korkmaz, Hakan Sukur, Arif Erdem (toti trei Galatasaray) si Rustu Recber (Fenerbahce).