Sport 1 Aprilie 2008 15:37
Atacantul roman al gruparii italiene Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat ca vrea sa obtina trofee alaturi de echipa sa si ca exclude varianta de a pleca in urmatorii trei ani, perioada in care mai are contract cu formatia viola, informeaza site-ul Fiorentina.it, potrivit NewsIn.

Adrian Mutu a fost suspendat pentru meciul de duminica dintre Udinese si Fiorentina, pierdut de echipa din Florenta cu 1-3, si a urmarit partida alaturi de jurnalistii care venisera sa-l intervieveze.

"Eu vreau sa raman aici patru, cinci, sase, sapte ani, dar cu siguranta vor fi trei, atat cat mai am in contract. Relatia cu restul colegilor? Ma simt foarte bine alaturi de Gamberini, Ujfalusi si Kuzmanovic, care e tanar, dar un adevarat soldat. Intreaga echipa este formata din baieti inteligenti, dar Kuz ii respecta pe cei care au cativa ani mai multi decat el", a declarat Mutu.

"Alte echipe trebuie sa respecte acum Fiorentina, dar noi vom aborda fiecare meci numai la victorie. Avem asteptari mari, iar acum Udinese si Sampdoria sunt foarte periculoase, la fel ca si Milan. Va urma meciul cu PSV, unde vrem sa obtinem un rezultat bun, apoi ne intoarcem in campionat", a mai afirmat Mutu.

Fiorentina ocupa locul 4 in campionat, cu 53 de puncte dupa 31 de etape si este urmata in clasament de Udinese cu 50 de puncte si Milan si Sampdoria, fiecare cu 49 de puncte. Formatia italiana va intalni pe PSV Eindhoven la 3 aprilie, in Cupa UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.