Sport 31 Martie 2008 03:46
Patronul FC Vaslui isi banuieste jucatorii de blat, dupa un meci pierdut cu 0-1 in fata Stelei, meci in care vasluienii nu au jucat nimic.

Scandal urias la finalul partidei castigate de Steaua cu 1-0 la FC Vaslui, patronul Adrian Porumboiu banuindu-si propriii jucatori, in frunte cu antrenorul Dorinel Munteanu, ca nu si-au aparat corect sansele. “A fost o parodie de fotbal si nu exagerez cu nimic daca spun ca a fost blat”, a declarat finanatorul Vasluiului, adaugand ca impresarul lui Dorinel Munteanu este sef la PNG Caras Severin, scrie Cotidianul.

Atitudinea echipei sale l-a scos din minti pe Adrian Porumboiu. „Cei care spun ca a fost blat nu exagereaza. Sunt cativa jucatori pe care i-ati vazut pentru ultima data la Vaslui. Daca totul a fost curat, eu sunt curat ca smoala. Au jucat pe 400 de milioane de lei si nu s-au luptat deloc pentru acesti bani. Toti sunt niste nesimtiti, inclusiv Dorinel Munteanu! L-a scos pe Jovanovici, care era cel mai periculos. Tot entuziasmul iti dispare cand vezi astfel de nesimtiti! N-ati vazut la sfarsit sutul lui Frunza, capitanul echipei? Ce, eu sunt fraier? Cel mai bine ar fi fost sa-i las pe toti la Botosani, sa joace acolo! Ma suna lumea si ma intreaba daca am facut blat, dupa modul in care am jucat. Nu tin pe nimeni cu forta, nici pe Dorinel, nici pe jucatori!“, citeaza Evenimentul Zilei.

In urma acestor declaratii grave, comisiile federale ar trebui sa se autosesizeze si sa declanseze o ancheta. Finantatorul vasluienilor a lansat si alte acuzatii: „Steaua castiga numai cu mijloace diabolice. Cine il invoca pe Dumnezeu la victorii se insala. Aici si-a bagat dracul coada. Le-a ramas o codita de acum doi ani. Ma deranjeaza ca sunt si eu la mijloc. Stelistii au venit bine echipati, l-au adus si pe asistentul Savaniu, ca sa fie siguri ca au ceva“.

Columbianul Jose “Pepe” Moreno a inscris pentru Steaua intr-un moment crucial in lupta pentru titlu. Succesul de la Vaslui a ridicat moralul in tabara stelista, patronul Stelei, Gigi Becali declarand dupa meci: “Avem 55 la suta sanse la titlu, iar CFR Cluj, 45 la suta. Ei au meciuri mai grele decat noi pana la final”, a spus Becali.

Acuzat de patron, antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu a spus: “Ma declar principalul vinovat, nu am jucat nimic, nu am demonstrat ca meritam sa castigam acest meci. Evolutiile unor jucatori au fost discutabile. Au jucat cu teama, voi schimba radical echipa. Mardare si Andronic au facut cea mai slaba partida de pana acum” , a declarat Dorinel Munteanu pentru Jurnalul National.

Impresia generala e ca meciul a fost aranjat. „Nici Vasluiul nu merita sa mearga in Cupa UEFA si nici Steaua in Champions League. Ele ar trebui sa tinteasca, una Cupa Satelor si alta Cupa Raioanelor. A castigat echipa re a avut mult mai multi jucatori pe teren, adica Steaua. A fost o parodie de fotbal si nu exagerez cu nimic daca spun ca a fost blat. Steaua castiga numai cu mijloace diavolicesti, iar cei care il invoca mereu pe Dumnezeu mint. Este un campionat in care bantuie duhurile rele si este condus de dracu. Sunt suparat pe antrenor, pentru ca singurul jucator care crea probleme, Jovanovici, a fost schimbat. Sunt lucruri pe care nu le inteleg”, a spus, dupa joc, Porumboiu, analizeaza Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.