Sport 29 Martie 2008 14:07
Comisia Centrala a Arbitrilor a analizat astazi decizia lui Alexandru Deaconu de a opri meciul Rapid-Steaua, in minutul 73, si a hotarat ca arbitrul a procedat corect, informeaza NewsIn.

In jurul orei 13.30 sedinta Comisiei de Arbitraj s-a incheiat. CCA a trimis un fax catre Comisia de Disciplina in care i-a acordat dreptate arbitrului Deaconu. CCA a specificat ca arbitrul Deaconu a intrerupt in mod corect meciul.

Dupa ce va primi opinia CCA, Comisia de Disciplina se va reuni in sedinta, care va incepe la ora 17.00 la sediul LPF. Cel mai probabil, decizia in acest caz se va lua dupa cateva ore de deliberari, arata Realitatea.

Arbitrul Alexandru Deaconu a intrerupt meciul Rapid-Steaua dupa ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, la scorul de 1-0 pentru giulesteni. Deaconu a fost lovit in cap de un obiect aruncat din tribuna a II-a a stadionului Giulesti si, dupa ce s-a consultat cu observatorul Valentin Alexandru, a decis sa reia jocul, cu conditia ca acesta va fi oprit daca un singur obiect va mai fi aruncat in teren. La cateva secunde un obiect din plastic a aterizat pe suprafata de joc, si Deaconu a fluierat finalul meciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.